Actu  Alfa Romeo

Insoliet

Ciao Milano, buongiorno Junior!

4d geleden
Na een aanmaning van een Italiaanse minister is Alfa Romeo gedwongen om de naam van zijn nieuwste SUV, die onlangs werd onthuld, te veranderen. Zo wordt de Milano SUV Junior. Een verrassende wending al maakt ook de nieuwe naam deel uit van de...
Nieuwe auto’s

De Alfa Romeo Milano gaat discussie wekken...

1w geleden | Laurent Zilli
Zoals beloofd heeft de Milanese fabrikant zojuist zijn gloednieuwe B-segmenter onthuld. En het eerste wat we over de Milano kunnen zeggen is dat hij esthetisch gezien geen spek voor ieders bek is.
Nieuwe auto’s

Stem Alfa Romeo bij de volgende verkiezingen!

1mnd geleden | Laurent Zilli
Hoe ziet het toekomstige gamma van het Italiaanse merk eruit? Alles hangt af van de komende Europese en Amerikaanse verkiezingen. Dat zegt toch de baas van Alfa!
Nieuwe auto’s

Stellantis: een nieuw platform en acht nieuwe elektrische modellen tegen 2026

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Stellantis heeft zijn gloednieuwe modulaire platform voor grote voertuigen onthuld. De autogroep is van plan om in de komende twee jaar minstens acht nieuwe modellen op dit platform te bouwen.
Nieuwe auto’s

Officieel: Alfa Romeo's kleine elektrische SUV gaat niet Brennero heten

4mnd geleden | Nicolas Morlet
Hoewel Alfa Romeo al had aangegeven dat hij geen Brennero zou gaan heten, had de hele autowereld er al een gewoonte van gemaakt om de eerste elektrische SUV van het merk 'Brennero' te noemen, de naam van een beroemde Alpenpas. De officiële naam zal...
Classics

Retrobodykit voor de Alfa Romeo Giulia: genoeg of meer?

5mnd geleden | Laurent Zilli
Deze stylingkit, die in 2022 als concept werd gepresenteerd, transformeert de huidige Giulia in een Giulia uit de jaren zestig. Hij is vanaf nu te bestellen, maar is hij ook geslaagd?
Nieuwe auto’s

Alfa Romeo's eerste elektrische model wordt een kleine SUV

7mnd geleden | Nicolas Morlet
Na het succes van de Tonale is Alfa Romeo klaar om zijn gamma verder uit te breiden naar beneden met een kleine SUV, voorlopig bekend als de Brennero. Dankzij een lek van interne documenten weten we al hoe hij eruit zal zien.
Nieuwe auto’s

Alfa Romeo 33 Stradale, de mooiste supercar van het jaar?

7mnd geleden | Laurent Zilli
Na maanden van plagen heeft het Milanese merk eindelijk zijn supercar onthuld waar liefhebbers al tijden van dromen. Het slechte nieuws is dat hij is uitverkocht, het goede dat er nog meer zullen volgen.
Nieuwe auto’s

Toekomstige supercar van Alfa Romeo : indrukwekkend vermogen

8mnd geleden | Maxime Pasture
Via Twitter (omgedoopt tot 'X') heeft Alfa Romeo-baas Jean-Philippe Imparato wellicht een enorme hint laten vallen over het vermogen van de toekomstige Italiaanse supercar.
Nieuwe auto’s

De Alfa Romeo P7... is geen Alfa Romeo

10mnd geleden | Laurent Zilli
Nu de honderdste verjaardag van de 24 uren van Le Mans nadert, gonst het internet van de aankondigingen van onthullingen die tijdens het evenement zouden kunnen plaatsvinden. Helaas zal deze daar niet bijhoren.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in