Porsche presenteert Vision Gran Turismo op Gamescom

1j geleden

Gamescom, 's werelds grootste openbare tentoonstelling voor videospellen, begint morgen in Keulen. En voor de eerste keer doet ook Porsche ook mee.

Het middelpunt van de show wordt een Porsche Vision Gran Turismo, waarvan het uiterlijk tijdens de show zal veranderen. De Belgische kunstenaar Vexx, een van 's werelds bekendste visuele kunstenaars op sociale media, zal hem live schilderen in zijn streetartstijl. Het voertuig is de eerste conceptauto van Porsche die speciaal voor een videospelletje is ontwikkeld. De wereldpremière vond plaats in november 2021 en sinds maart 2022 is het voertuig exclusief te beleven in de nieuwe Gran Turismo 7 op PlayStation 4 en 5.

Bezoekers kunnen op de stand van Porsche en Puma (de fabrikant van sportartikelen) ook kennismaken met het gaming-gedeelte, waar zij hun rijvaardigheden op virtuele circuits kunnen testen in Porsche-racesimulatoren. De door Vexx ontworpen Porsche Vision Gran Turismo zal tijdens de show ook te spelen zijn in de game Gran Turismo 7.  

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in