Porsche lanceert... een daktent

1j geleden

Het is niet het terrein waarop we Porsche hadden verwacht, maar per slot van rekening: waarom niet? Porsche onthult een nieuw uitrustingsaccessoire waarmee je de nacht kunt doorbrengen op het dak van een 911.

Porsche Tequipment: dit is het nieuwe project van de Duitse fabrikant. Een revolutionaire daktent die van elke sportwagen van het merk een hotelkamer maakt. Met een gewicht van ongeveer 56 kilo, een lengte van meer dan twee meter, een hoogte van ongeveer één meter en twee zijramen kan de tent worden geïnstalleerd op de daken van de 911, Macan, Cayenne, Panamera en Taycan. Leveringen starten in november 2022.

Tot 130 km/u

Kopers kunnen kiezen tussen een zwarte of grijze kleur met een matzwart Porsche logo. Waterafstotende ritsen zijn aanwezig, evenals een sterk isolerende gewatteerde voering. Het interieur is comfortabel en kan snel in elkaar worden gezet. Het enige detail dat niet bij het imago van Porsche past, is dat je tijdens het rijden niet harder dan 130 km/u mag rijden, anders wordt je nachtverblijf weggeblazen.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in