Nieuw bij Alliance Automotive Group Benelux met Prepaire Bodyshop Support

4w geleden

Alliance Automotive Group Benelux nam de AutoTechnica-beurs als gelegenheid om Prepaire Bodyshop Support te onthullen. Het doel van deze dochteronderneming is om de aanwezigheid van AAGB op het gebied van schadeherstel te consolideren en een totaaloplossing te bieden om aan de opkomende behoeften van de markt te voldoen.

Alliance Automotive Group Benelux consolideert zijn marktpositie met de lancering van Prepaire Bodyshop Support. Deze dochteronderneming richt zich op schadeherstel en wil de beste oplossing zijn voor nieuwe autotypes, die ook leiden tot nieuwe ontwikkelingen voor schadeherstellers. Dit initiatief volgt op de recente overname van groothandel SDS Carparts.

Scala aan diensten

Repaire wil toegang bieden tot kwaliteitsmaterialen om te voldoen aan de behoeften van professionals. Dankzij de samenwerking met MSH Equipment biedt Prepaire een assortiment gereedschappen en apparatuur dat nodig is voor reparaties die voldoen aan de eisen van professionals. Alles omgeven en gegarandeerd door gespecialiseerde carrosserie-adviseurs.

Door een totaaloplossing aan te bieden, van de levering van materialen tot de training van medewerkers, wil AAGB inspelen op de veranderende behoeften van de automarkt en zijn positie als partner van carrosseriebouwers versterken. De tijd zal leren of deze nieuwe dochteronderneming aan de verwachtingen voldoet.

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in