Alliance Automotive Group Benelux neemt groothandel SDS Carparts over

4w geleden

Het in Stekene gevestigde SDS Carparts is overgenomen door Alliance Automotive Group. De groothandel in auto-onderdelen zal opereren onder de dochteronderneming PartsPoint.

Alliance Automotive Group Benelux (AAGB) heeft onlangs de overname van SDS Carparts afgerond. SDS Carparts is een gerenommeerde leverancier van auto-onderdelen en aanverwante diensten. Deze overname markeert een belangrijk hoofdstuk voor PartsPoint, een dochteronderneming van AAGB, die haar positie op de Belgische markt wil uitbreiden.

Een pijler van de sector sinds 1994

SDS Carparts, opgericht in 1994, kan bogen op een gevestigde reputatie als leverancier van materialen, gereedschappen en producten voor autoreparatieprofessionals. Deze integratie in de PartsPoint-familie zal SDS Carparts toelaten om nog verder te groeien in de regio Oost-Vlaanderen.

Opgewaardeerd partnerschap voor klanten

Klanten staan geen echte veranderingen te wachten, maar de service van SDS Carparts wordt wel opgewaardeerd. AAGB wil investeren in het Vlaamse bedrijf om de service beter en moderner te maken. Met PartsPoint krijgen klanten toegang tot een uitgebreide merkencatalogus en innovatieve oplossingen om aan de behoeften van moderne garages te voldoen.

Deze overname versterkt de aanwezigheid van PartsPoint in België. Er zijn nu 25 vestigingen in Vlaanderen en Wallonië. Hierdoor kan het bedrijf zijn positie als belangrijke partner voor de auto-industrie consolideren.

Sacha Benazzi

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in