Coyote: van radarwaarschuwing tot verkeersveiligheid

11mnd geleden

De beroemde fabrikant van het kleine doosje heeft een enquête gehouden om de gewoontes van zijn gebruikers beter te begrijpen. Conclusie: zelfs in de gemeenschap van Coyote is de mentaliteit veranderd.

Toen Coyote voor het eerst op de markt kwam, werd het beschouwd als een strijdmiddel tegen vaste en mobiele flitspalen, om snelheidsboetes te vermijden dus. Maar uit een recente enquête onder 22.000 gebruikers blijkt dit niet langer het voornaamste voordeel dat de "Coyote-gebruikers" waarderen.

Meer rust aan het stuur

Het blijkt dat minder dan 10% van de Coyote-gebruikers het nu gebruikt als waarschuwing voor flitspalen of politiecontroles in het algemeen. Aan de andere kant zegt 75% van de gebruikers dat ze minder hard rijden sinds ze een Coyote gebruiken. Dit hoge cijfer wordt bevestigd door het resultaat dat 93% van de ondervraagden zegt dat het gebruik van een Coyote hen ertoe aanzet minder hard te rijden, omdat zij zich meer bewust zijn van de gevaren. Coyote verwittigt inderdaad zijn gebruikers voor alle onverwachte gebeurtenissen (ongevallen, plots remmend verkeer, voorwerpen op de weg, stilstaande voertuigen, enzovoort)

Coyote zegt dan ook dat het blij is een gewaardeerde rol te kunnen spelen in de verkeersveiligheid in plaats van te worden aanzien als de rechterhand van verkeersovertreders. Althans, toch in de ogen van zijn gebruikers.

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in