Chavatte bundelt krachten met Autodistribution

1w geleden

De Belgische distributeur Chavatte sluit zich aan bij het netwerk van Autodistribution en biedt zijn klanten zo een betere toegang tot kwaliteitsproducten en -diensten, terwijl de aanwezigheid van Autodistribution in België wordt versterkt.

Het familiebedrijf Chavatte Car Parts, opgericht in 1950 door Maurice Chavatte, heeft zichzelf gevestigd als een belangrijke leverancier van auto-onderdelen en gereedschappen in België. Het wordt nu geleid door de derde generatie en houdt de waarden van ondernemerschap, kwaliteit en klantenservice hoog.

Strategische stap

Dankzij deze alliantie kunnen de klanten van Chavatte hun voordeel halen uit de expertise en de reputatie van Autodistribution, terwijl ze toegang krijgen tot een breder productassortiment, waaronder het merk Requal dat is voorbehouden aan leden van het netwerk. De nieuwe Autodistribution-winkel in Ninove heeft een oppervlakte van bijna 1.000 vierkante meter en stelt een team van drie toegewijde mensen te werk. De missie is om een kwaliteitsservice te bieden aan meer dan vijftig garages in een straal van 20 kilometer.
Deze samenwerking tussen Chavatte en Autodistribution betekent een belangrijke stap in de strategische expansie van Doyen in België, waarbij het zijn positie op de markt versterkt en zijn klanten een betere service biedt.

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in