Carr&Repair blijft uitbreiden in België

1w geleden

De Belgische herstelketen voor schade Carr&Repair maakt een opmerkelijke groei door, met een verdubbeling van het aantal leden in de afgelopen twee jaar en een uitbreiding van de aanwezigheid in alle regio's van het land.

Carr&Repair werd in 2012 opgericht vanuit het Nederlandse netwerk SchadeNet en heeft zijn bereik in België aanzienlijk uitgebreid. Met een stijging van het aantal leden van 17 naar 35 in de afgelopen twee jaar, is het bedrijf nu niet alleen sterker aanwezig in Vlaanderen, maar ook in Brussel en Wallonië.
"We zijn nu ook vertegenwoordigd in regio's als Nijvel, Andenne, Brussel en Luik, terwijl we met enthousiasme multimerkbedrijven verwelkomen in de provincies Henegouwen, Luxemburg en het zuiden van Namen," zegt Marc Bauduin, Managing Director van Carr&Repair.

Voordelen van het lidmaatschap

Lid worden van het carrosserienetwerk heeft heel wat voordelen. Carr&Repair heeft contracten afgesloten met leasingbedrijven en individuele wagenparken, waardoor de leden verzekerd zijn van een constante klantenstroom. Daarnaast profiteren de leden van voordelige voorwaarden voor groepsaankopen van lak en reserveonderdelen, evenals technische ondersteuning voor ADAS en andere elektronische technologieën.

Kosteneffectieve organisatiestructuur

De slanke organisatiestructuur van Carr&Repair, met vijf bestuursleden die actief zijn in de branche, zorgt voor een maximaal rendement op het lidmaatschapsgeld. Met nieuwe verkiezingen in het vooruitzicht belooft de komst van twee nieuwe bestuursleden het bedrijf nog meer energie te geven.
Deze uitbreiding van Carr&Repair bewijst dat het kan inspelen op de groeiende behoeften van de carrosseriemarkt in België, terwijl het zijn leden competitieve voordelen en geavanceerde technische expertise biedt.

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in