Alpine A110 South Beach Colorway: Miami Vice!

1j geleden | Nicolas Morlet

Om het debuut van de Formule 1 in Miami te vieren, onthult Alpine, betrokken bij de topklasse van de autosport, een exclusief pack voor zijn A110, geïnspireerd op neonlichten en art-decogebouwen.

De door de fabrikant onthulde foto's, met blauwe en roze tinten die contrasteren met de schaduwen van palmbomen, dompelen ons meteen onder in de "zonsondergangsfeer” waarvoor de stad in de hele wereld beroemd is. Blauw (Azure) en roze (Heather) zijn twee exclusieve kleuren die worden aangeboden door dit pakket met de naam South Beach, de wijk van Miami waar de beroemde Ocean Drive zich bevindt. De witte wielen zijn een ander exclusief accessoire en aan boord zullen de vloermatten geborduurd zijn met de kleuren van de auto, terwijl de zetels en de middenconsole lichtgrijze stiksels dragen. Blauwe en roze vlaggen sieren de carrosserie en de cabine.

Het optiepakket South Beach Colorway zal vanaf de zomer van 2022 in de productcatalogus van Alpine worden opgenomen. Reserveren is vandaag al mogelijk.

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in