A2rencontres.be: dé datingexpert van België

2mnd geleden

A2rencontres.be, het topklasse datingbureau, biedt een exclusieve service aan haar klanten. Met een succesvolle geschiedenis van het vormen van duizenden koppels, onderscheidt de aanpak zich door discretie, veiligheid en respect, verrijkt door de vaardigheden van een gediplomeerd psycholoog en liefdescoach.

Onder leiding van Marie de Duve onderscheidt a2rencontres.be, opgericht in 1970 door Valérie Dax, zich met een uniek concept voor serieuze singles.

Deze aanpak is ideaal voor wie weinig tijd heeft of een alternatief wil voor de traditionele datingsites. Sinds 2002 zet Marie de Duve zich in om een hechte relatie op te bouwen met leden en hen met zorg en discretie te begeleiden in hun zoektocht naar liefde.

Deze leden bestaan uit bekwame singles, zorgvuldig geselecteerd op persoonlijkheid, interesses en levensstijl. De kern van de klantenkring van a2 rencontres bestaat voornamelijk uit gekwalificeerde professionals, bedrijfsleiders, zelfstandigen, vrije beroepen en Europese ambtenaren. Elk profiel wordt zorgvuldig geverifieerd om er zeker van te zijn dat het oprecht is en overeenkomt met de verwachtingen van onze klanten.

Persoonlijk interview

Het proces begint met een persoonlijk gesprek met Marie de Duve, waar je de kans krijgt om je verwachtingen uit te drukken en een gedetailleerde vragenlijst te beantwoorden. Daarna voert Marie de Duve een gepersonaliseerd onderzoek uit om je voor te stellen aan potentiële partners.

Diane, psychologe en liefdescoach, staat ook klaar om je bij elke stap te begeleiden. Ze kan je advies van onschatbare waarde geven over hoe je bekwame vrijgezellen ontmoet, het juiste gedrag aanneemt op een eerste date en een gezonde, duurzame relatie opbouwt.

A2rencontres.be is het topklasse datingbureau dat een exclusieve service biedt aan haar klanten. Mis deze kans niet om de persoon te vinden die je hart sneller doet slaan.

Contact

Wil je een prachtig avontuur beginnen? Neem dan contact op met a2rencontres per e-mail op info@a2rencontres.be of via de website door hier te klikken.

(partner content)

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in