Nieuwe Volkswagen Multivan wil niet achterblijven

3j geleden | Nicolas Morlet

Met een plaagbeeldje wil Volkswagen ons alvast warm maken voor de nieuwe Multivan. Volgens het merk zal het busje in zijn volgende generatie weer een stap vooruit zetten op het gebied van verfijning.

 

"Al 35 jaar lang past Volkswagen de Multivan voortdurend aan zijn tijd aan en laat hem steeds beter aansluiten bij de verwachtingen van zijn generatie", aldus de fabrikant in zijn persbericht. "Nieuwe schuifzitsystemen, individuele stoelen, modulaire tafels, multimedia en steeds intelligentere rijhulpsystemen begeleiden de Multivan op zijn reis door de jaren heen.

In het verlengde daarvan wordt beloofd dat de nieuwe Multivan, verwacht voor eind dit jaar, nog comfortabeler, veiliger, intelligenter, kwalitatiever… maar ook geconnecteerder en duurzamer zal zijn dan de huidige.

Wilt u nog meer bewijs van zijn voeling met de tijd? Volkswagen kondigt ook de komst van een elektrische versie aan én nieuwe onlinediensten. Omdat het merk "het bijzondere DNA van dit voertuig en de daarbij passende levensstijl wil overbrengen naar het tijdperk van digitalisering en elektrificatie". 

Meer details volgen over een paar weken.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in