Jeep viert 30 jaar Jurassic Park met een exclusieve decokit voor de Wrangler

8mnd geleden | Nicolas Morlet

Het is alweer dertig jaar geleden dat Jurassic Park uitkwam! Een legendarische film waarin de Jeep Wrangler een opvallende verschijning was: het was deze auto die door John Hammond werd gekozen als dienstvoertuig voor zijn park. En het is ook het model waar Jeep vandaag een eerbetoon aan brengt.

Het eerbetoon komt er in de vorm van twee decokits met de attributen van de Wrangler YJ uit 1992 uit de film. Deze kits kunnen worden toegepast op de nieuwste generatie Wrangler en Wrangler Unlimited (sinds 2018) en de pick-up Gladiator.

De kit, die rechtstreeks door Jeep wordt aangeboden via de Jeep Graphic Studio website, kost 560 dollar en bevat stickers op het midden en de zijkanten van de motorkap, op de vleugels, de deurlogo's en de genummerde deurklink aan de zijkant (op de Wrangler en Wrangler Unlimited), evenals een medaillon met een 3D T-Rex skelet voor de versnellingspook. En voor 100 dollar extra kun je een Grassy Island-inzetstuk voor de versnellingspook toevoegen.

Dit eerbetoon is een must-have voor fans van Spielbergs-film die al een van de bovenvermelde modellen bezitten. Maar let op, er worden slechts honderd kits gedrukt!

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in