Kleine update voor Jeep Wrangler

1j geleden | Laurent Zilli

De meest emblematische van de Jeeps krijgt enkele verbeteringen ter gelegenheid van zijn midcareer. Om beter bestand te zijn tegen de nieuwe koning van de berg, de Ford Bronco?

Terwijl de Ford Bronco, die al populair is in de Verenigde Staten, op het punt staat naar Europa te komen, heeft Jeep zojuist op de New York Motor Show de gefacelifte versie van zijn legendarische Wrangler gepresenteerd. Vanuit technisch oogpunt betreft de belangrijkste informatie de offroadcapaciteiten van de Rubicon-versie, die verder zijn verbeterd dankzij ingrepen aan de achteras, de transferbak en de uitschakelbare stabilisatorstangen. Er komt ook een nog extremere Rubicon X-versie, maar het is niet bekend of die in Europa op de markt komt.

Android Automotive

Onder de meest opvallende veranderingen zijn allereerst de aanpassingen aan de typische grille met de zeven spijlen. Deze staat rechter en kreeg bredere openingen om de koeling te bevorderen, en hij is vooral minder ver naar beneden doorgetrokken, om de fabrieksinstallatie van een blijkbaar zeer populaire optie te vergemakkelijken: de lier die op de voorbumper is geïnstalleerd. Tot slot kreeg het interieur een verjongingskuur. Naast betere materialen is er een geheel nieuw centraal scherm (12 duim), dat het nogal verouderde 7 duim grote display van de huidige vervangt. Het scherm biedt toegang tot een geheel nieuw multimediasysteem op basis van Android Automotive-software. De datum van aankomst in Europa en de prijzen zijn nog niet bekend.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in