Chevrolet Rally Bee, de Amerikaanse 911 Dakar

3mnd geleden | Laurent Zilli

Toen Porsche met een 911 kwam ontworpen om de duinen te trotseren, inspireerde dit duidelijk meerdere. Het bewijs is te bezichtigen onder de vorm van deze Camaro in sneeuwtaferelen.

Was de Aixam Mega Track, een mix van supercar en terreinauto, iedereen voor? In ieder geval lijkt het concept (weliswaar uitgevonden door de 911 rallyraidversies) vandaag de dag erg in zwang te zijn, met de 911 Dakar en Lamborghini Huracan Sterrato die als warme broodjes over de toonbank gaan. De nieuwste themavariant is de Chevrolet Camaro Rally Bee. Maar er is één detail dat je misschien hebt gemist.

Virtueel

Amateurontwerper Oscar Vargas blijkt goed overweg te kunnen met een grafisch mengpaneel. Hij heeft deze virtuele Camaro ontworpen en je gelooft ei zo na dat ermee een fotoshoot in het noorden van de VS werd gedaan. De man die op Instagram wb.artist20 heet, zegt dat hij niet geïnspireerd was door de Camaro zelf, maar door Bumble Bee, de Transformer die het uiterlijk van een Camaro aanneemt. Dit is dan de offroadversie. Esthetisch werkt het in ieder geval. Hoe lang gaat het duren vooraleer een Amerikaanse tuner deze auto in het echt bouwt?

Foto: wb.artist20

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in