Brussels Auto Show 2024: 122.000 bezoekers en de data voor 2025 zijn bekend!

3mnd geleden | Maxime Pasture

De eerste editie van Brussels Auto Show, die plaatsvond van 17 t/m 21 januari, was een succes, waarbij maar liefst 122.000 bezoekers werden verwelkomd.

Met 6 paleizen en een totale oppervlakte van 60.000 m², ondanks de sneeuwval op de openingsdag, heeft het evenement zich bevestigd als een van de grootste auto-evenementen in de Benelux.

Meer dan 400 voertuigen, waaronder auto's, motoren en vrachtwagens uit privécollecties en van auto-enthousiastelingen, schitterden op de show. De enige echte nieuwigheden om te bewonderen waren de 7 finalisten van de Auto van het Jaar (stem hier), de Smart #3, de MG 4 en Cyberster, en de Fisker Ocean. Verder bood de "Car Catwalk", een verhoogd podium van 1,5 meter hoog en 80 meter lang in Hal 5, bezoekers een unieke kans om pronkstukken in beweging te bewonderen.

Speciale gasten zoals de Britse supercar blogger Shmee150, de Nederlandse YouTuber Enzo Knol en de Belgische POG voegden een extra dimensie toe aan de ervaring door hun eigen supercars te presenteren. Het moet gezegd dat deze influencers een veel jonger publiek dan gebruikelijk meebrachten.

Het succes van de Brussels Auto Show 2024 benadrukt de interesse voor auto-evenementen bij verschillende lagen van de bevolking, van jong tot oud. De organisatie kijkt reikhalzend uit naar de volgende editie van de Brussels Auto Show, die zal plaatsvinden van 15 tot 19 januari 2025.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in