Bayon is Hyundai 's kleinste SUV

3j geleden

Hyundai voegt een nieuwe instapper toe aan zijn SUV-familie. De Bayon is voor de Europese markt ontworpen en enkel uitgerust met kleine benzinemotoren.

 

Maar 4,18 meter lang is hij, de compacte SUV Bayon die vooral opvalt met zijn origineel en dynamisch design. Het leunt dicht aan bij dat van de Hyundai Kona. De Bayon is speciaal ontworpen voor de Europese markt. Hij doet zijn passagiers genoegen met een dashboard waarin twee digitale schermen, elk 10,25 duim groot, zijn geïntegreerd.

Connectiviteit is belangrijk. En onder de noemer Smart Sense pakt de Bayon uit met een flink arsenaal rijhulpmiddelen, waaronder onder meer een op navigatie gebaseerde intelligente cruisecontrol, een botshulp en diverse andere hulpmiddelen voor de veiligheid.

Hyundai houdt het enkel op benzinemotoren. Het instapmodel krijgt een atmosferische 1.2 MPI met 84 pk en een manuele vijfbak. Daarna komt de 1.0 T-GDI van 100 pk, die kan worden uitgerust met een mild hybride systeem op 48 volt. Deze is verkrijgbaar met een manuele zesbak of een zeventrapsautomaat.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in