Alpine A110 San Remo 73: gelukkige verjaardag!

11mnd geleden | Frédéric De Backer

Beperkt tot 200 exemplaren viert de Alpine A110 San Remo 73 de 50ste verjaardag van de zege van het merk in de gelijknamige rally.

Na de Alpine A110 Tour de Corse 75, verschenen in 2022, is het de beurt aan de gelimiteerde editie A110 San Remo 73 om een eerbetoon te brengen aan het glorieuze verleden van het merk in de rally. Met deze nieuwe editie viert Alpine de vijftigste verjaardag van een historisch moment van de fabrikant in de autosport: de overwinning in de San Remo-rally, maar ook de titel voor Alpine in een wereldkampioenschap rally. Met zijn originele Blue Caddy-kleur, zwarte dakbogen en rood gelakt carbondak herinterpreteert de A110 San Remo 73 de legendarische kleurstelling van de historische berlinetta uit 1973. De kenmerkende 'San Remo 73' op de motorkap, deuren en achterbumper wordt aangevuld met zwart-witte graphics op de portieren.

Genummerd

In het interieur zijn de kuipstoelen van Sabelt Racing geborduurd met een thematische handtekening "World Champion 73" en zijn ze voorbereid op een zespuntsgordel uit de competitie. De sportieve sfeer wordt compleet gemaakt door de sportpedalen, de aluminium voetsteun voor de passagier en de Alpine-vloermatten. De exclusieve Alpine A110 San Remo 73 is beperkt tot 200 exemplaren wereldwijd en is voorzien van een 'Limited Edition A110 San Remo 73'-label genummerd van 1 tot 200.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in