Uitrusting motorfiets : Alpinestars Tech Tool Pack

9mnd geleden

Deze heuptas heeft een inhoud van 3,7 liter en draag je aan de riem. De Italianen van Alpinestars voorzagen het voor endurorijders om gemakkelijk wat gereedschap mee te nemen onderweg, Grondig als we zijn, zochten wij elders een doel voor deze “fanny pack”.

Met name ‘in burger’ in de stad. Het resultaat mag er zijn, want het Tech Tool Pack bleek de ideale metgezel voor ritten op motorfietsen zonder bagagevoorzieningen. Het Tech Tool Pack bestaat uit een reeks vakken die slim in elkaar verweven zijn; je moet er verschillende keren doorheen om alle geheimen te ontdekken.

Het geheel is robuust en opgebouwd uit 600D polyester, wat zeer goed bestand is tegen slijtage. Het Alpinestars-logo op de voorkant is reflecterend en dankzij de spanriemen kan de tas worden samengedrukt om het volume te beperken. Het Tech Tool Pack is typisch iets wat op het eerste gezicht overbodig lijkt maar wel tot zijn recht komt eens je het beter leert kennen.

Met 69 euro is het democratisch van prijs. De pack heeft volgens ons slechts één nadeel: de "riem" is maximaal slechts 110 cm lang, inclusief de gesp. We zijn niet allemaal zo afgetraind als de doorsnee endurist! (R.S.)

Tags: Motos-Bikes
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in