International Motorrad GS Trophy 2022

8mnd geleden

Voor deze editie van 2022 zullen de 21 betrokken teams het tegen elkaar opnemen in Albanië. Een wedstrijd aan de oevers van de Adriatische Zee. Zeven dagen avontuur in de bergen van Zuidoost-Europa.

Van 4 september tot 10 september 2022 zal Albanië het strijdtoneel zijn van de Motorrad Trophy. De achtste editie verwelkomt zes vrouwenteams en vijftien mannenteams. Zij komen van over de hele wereld voor dit gloednieuwe format en zullen proberen Kavaje te veroveren om hun naam aan de prijzenlijst van de wedstrijd toe te voegen.

Ralf Rodepeter, General Manager van de GS Trophy, is opgetogen over de locatie: "Na Tunesië, Zuid-Afrika, Patagonië, Canada, Thailand, Mongolië en Nieuw-Zeeland was BMW Motorrad op zoek naar een locatie met verschillende en veeleisende routes. Albanië biedt de ideale omstandigheden.”

Weelderig maar veeleisend

De deelnemers zullen 1.230 kilometer afleggen over de stranden, bergen en prachtige landschappen van Zuid-Oost-Europa. Een kortere route dit jaar, maar wel een die het technische karakter van de bochtige wegen benadrukt. In het Pindosgebergte moeten de BMW R 1250 GS moto's zich een weg banen door diepe bossen om de finish te bereiken. Teamwork zal aan de orde van de dag zijn voor deze amateur-endurorijders.

Tags: motorfiets BMW

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in