Kawasaki nieuwigheden 2023

9mnd geleden

Ons motosalon 2023 : Kawasaki.

Kawasaki EV Naked Z en Ninja

Na de onthulling van het EV-concept op de Intermot, presenteerde Kawasaki in Milaan de Naked Z en de Ninja-versies die dezelfde dubbele accu met een maximale capaciteit van 3 kWh delen. Beide modellen zijn ontworpen om te voldoen aan de Europese A1-rijbewijsvoorschriften en zullen vanaf 2023 beschikbaar zijn.

Kawasaki Z650 en Ninja 650

Lichte updates voor deze 650's, die in 2023 eindelijk zullen profiteren van tractiecontrole en volledige ledverlichting. Een andere contactsleutel en dat is het voor dit jaar. In tegenstelling tot andere merken die veel doortastender zijn, probeert Kawasaki zijn catalogus niet al te grondig te vernieuwen. Zolang een motor verkoopt, waarom zou je die dan veranderen?

Prijs: Z650, € 7.799 en € 8.499 voor de Ninja.

Kawasaki Versys 1000

Voor z’n Versys 1000, een zeer mooie en behaaglijke motorfiets, biedt Kawasaki alleen nieuwe kleuren aan. Daarmee zou u vele kilometers moeten kunnen rijden, terwijl u de verbaasde toeschouwer laat dromen van deze nieuwe livreien. Voor de Versys 1000, verwelkomen we Metallic Matte Graphenesteel Grey/Metallic Spark Black. Voor het S-model wordt het Metallic Matte Sovereign Red/Metallic Flat Spark Black of Emerald Blazed Green/Metallic Diablo Black. En voor de SE wordt het Sovereign Metallic Matrood/Zwart Metallic Flat Spark of Emerald Blazed Green/Zwart Metallic Diablo.

Deze motoren kosten respectievelijk € 13.399, € 16.099 en € 17.699.

Tags: motorfiets

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in