CFMoto nieuwigheden 2023

1j geleden

Ons motosalon 2023 : CFMoto.

CFMoto 450SR

De 450SR is een middenklasse sportmotor die "slechts" 47,5 pk levert, maar over geweldige rij- en remkwaliteiten beschikt. Dit is genoeg om plezier te hebben op het circuit van Mettet. Dat voor een prijs die nog niet bekend is, maar die ongetwijfeld lager ligt dan de beste Japanse en Europese concurrenten. Een twee-in-lijnmotor, Brembo-remmen en een comfortabele rijpositie voor dagelijks gebruik zijn maar enkele van z’n troeven. CFMoto rust z’n nieuwkomer voorts uit met een 5-inch TFT-scherm en een USB/C-laadpunt.

Concept- CFMoto NK-C22

Deze NK-C22 wordt door de fabrikant omschreven als een kruising tussen een 800MT en een Moto3-machine. De livery is op zijn beurt ook geïnspireerd op de Moto3-racemotor. Ook de ergonomie, banden en andere onderdelen zijn meer wedstrijdgericht. De remmen zijn van J. Juan, de uitlaat is van SC Project en de motor heeft een enkelzijdige achterbrug met een halfvol achterwiel.

Concept - CFMoto 800MT Sport R C

De CFMoto 800MT Sport R kiest voor een 17"-voorwiel in plaats van het standaard 19"-wiel. Dit is een logische eerste stap. Niet alleen moet deze verandering leiden tot een beter weggedrag, maar het is onmogelijk om een 19″ raceband te vinden. Daarnaast is ook de ophanging gewijzigd. De grote veerwegen kunnen nuttig zijn op onze wegen, maar minder op een circuit. Daarom koos CFMoto voor een KYB-vering met een iets kortere veerweg. De demping is bijgewerkt zowel qua in- als uitgaande demping bijgewerkt. Na de ophanging werd ook het remsysteem verbeterd: Brembo vervangt J.Juan als leverancier. De rijpositie is gewijzigd om iets meer gewicht op de voorkant te leggen, ten gunste van een kwieker stuurgedrag. De Sport R heeft ook een titanium SC Project-demper gekregen, evenals een kleurstelling die duidelijk is geïnspireerd door het CFMoto Racing PrüstelGP Moto3-team.

Tags: motorfiets

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in