Ford Explorer

Actu  Ford Explorer

Nieuwe auto’s

De Ford Explorer heeft z’n prijs

4w geleden | Laurent Zilli
Aanvankelijk gepland voor lancering in de tweede helft van 2023, beginnen de leveringen een jaar later. Bestel je hem vandaag, dan wordt hij in september geleverd. Wat moet dat kosten?
Nieuwe auto’s

Dit zijn de 5 elektrische auto's die de markt op zijn kop zullen zetten in 2024

3mnd geleden | Nicolas Morlet
Hier zijn we dan in 2024! Tijd om het jaar dat voor ons ligt te schetsen. In de autosector neemt elektrificatie meer dan ooit de bovenhand. Met een aantal langverwachte elektrische modellen die de markt op zijn kop zullen zetten.
Nieuwe auto’s

Ford Explorer EV: een levensecht avontuur

4mnd geleden
Om de mogelijkheden van de Explorer EV te demonstreren, heeft Ford de handen in elkaar geslagen met de avontuurlijke influencer Lexie Alford (Lexie Limitless). Op het programma: een reis rond de wereld!
Nieuwe auto’s

De 5 belangrijkste kwaliteiten van de Ford Explorer EV

5mnd geleden
Een compact formaat en snelle laadbeurten om op avontuur te gaan, de allerbeste rijhulp, praktische en innovatieve opbergvakken en ultraconnectiviteit: de gloednieuwe 100% elektrische SUV van Ford heeft genoeg ingrediënten om je voor zich te winnen.
Nieuwe auto’s

Ford Explorer EV 2024: Het aftellen is begonnen

5mnd geleden
Alhoewel we de winter in gaan, zijn er genoeg redenen om de terugkeer van de zomer te verwelkomen. En een van die redenen is dat, samen met de mooie dagen, ook Fords gloednieuwe 100% elektrische SUV op komst is.
Nieuwe auto’s

Ford stelt de productie van de Explorer uit tot de zomer van 2024

8mnd geleden | Nicolas Morlet
Afgelopen voorjaar onthulde Ford de nieuwe elektrische Explorer, ontworpen door en voor Europa. Een model dat cruciaal is voor de toekomst van Ford in onze contreien. Maar het slechte nieuws is dat de fabrikant gedwongen werd om de productie uit te...
Nieuwe auto’s

Compacter en elektrischer: introductie van de nieuwe Ford Explorer voor Europa

1j geleden | Nicolas Morlet
Ford verandert in Europa. En die verandering krijgt concreter gestalte met de lancering van de nieuwe Explorer. Deze nieuwe compacte elektrische SUV, het eerste product van de samenwerking tussen Ford en Volkswagen, is ontworpen om de harten van de...

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in