Ford Mustang

Actu  Ford Mustang

Insoliet

Ford viert 60 jaar Mustang

1d geleden | Laurent Zilli
2024 is een speciaal jaar voor Ford, want het merk viert de zestigste verjaardag van de legendarische ponycar. Er zullen tal van festiviteiten plaatsvinden en ondertussen lanceert de fabrikant een herdenkingseditie.
Nieuwe auto’s

Ford Mustang 2024: het arriveert in België met zijn grote V8 om zijn 60ste verjaardag te vieren!

2mnd geleden | Nicolas Morlet
Bijna anderhalf jaar na de onthulling in Detroit komt de zevende generatie van de Ford Mustang naar België. Zijn komst valt samen met de 60ste verjaardag van de Mustang dit jaar. De eerste reeks ging in première in april 1964.
Nieuwe auto’s

Ford Mustang GTD: raceversie voor de straat

7mnd geleden | Laurent Zilli
Ford onthult dit waanzinnige project voor de ultieme Mustang, geëxtrapoleerd van de GT3-raceversie, maar gehomologeerd voor de openbare weg. De Porsche 911 GT3 RS heeft iemand gevonden om mee te spelen.
Nieuwe auto’s

Autonoom rijden: Ford boekt vooruitgang en Tesla gaat achteruit

8mnd geleden | Maxime Pasture
Tijdens de laatste Automotive Innovations-ceremonie in Duitsland viel vooral Ford op op het gebied van autonoom rijden, terwijl Tesla terrein verloor. De verklaring is heel eenvoudig.
Nieuwe bieding

De Ford Mustang Mach-E verzoent fun en technologie

10mnd geleden
Gepassioneerde bestuurders geloven vaak dat technologie aan boord het rijplezier beknot. De Ford Mustang Mach-E bewijst het tegendeel.
Nieuwe auto’s

Ford Mustang Mach-E Extended Range: klaar voor de vakantie

10mnd geleden
Nu het seizoen van de verre reizen snel nadert, stellen veel mensen zich vragen over de overstap naar elektrische mobiliteit. En bij een gezonde interesse in de Mustang Mach-E, blijkt dat Ford ook de antwoorden op die vragen heeft.
Nieuwe auto’s

Ford denkt aan uitbreiding van het Raptor-label

11mnd geleden | Laurent Zilli
Raptor is de naam van de extreme versies van sommige 4x4's van Ford, waaronder de F-150- en Ranger-pick-ups en de Bronco-off-roader. Volgens geruchten verschijnt het label mogelijks ook op andere modellen...
Nieuwe versies

Ford overweegt een Mustang GT3 voor de weg

1j geleden | Laurent Zilli
Na het tweeten van een video van de Mustang GT3, die wordt ontwikkeld voor WEC-races in 2024, stuurde de grote baas van Ford nog een andere tweet de wereld in: "Wat als we een wegversie zouden maken?”
Nieuwe auto’s

Gloednieuwe Ford Mustang behoudt zijn V8!

1j geleden | Nicolas Morlet
Ford heeft op de Detroit Auto Show de zevende generatie van zijn legendarische Mustang onthuld. Hij evolueert in de traditie van het model, waarbij de fundamenten onaangeroerd blijven: een V8-motor en een cabrioletversie.
Nieuwe versies

Ford verbetert Mustang Mach-E

1j geleden
Met nieuwe rijhulptechnologieën en een geoptimaliseerd comfort maakt Ford de Mustang Mach-E weer een beetje beter.

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in