Spa Classic, Porsche 917 op het programma!

1w geleden

De terugkeer van de Spa Classic in mei belooft een spannend spektakel, met de mooiste historische auto's die het circuit van Spa-Francorchamps bestormen, evenals een exclusieve tentoonstelling met 917-modellen!

Spa Classic keert in 2024 in volle glorie terug en biedt liefhebbers een reeks boeiende evenementen. Maar het belangrijkste is de aanwezigheid van een dozijn Porsches 917. Deze legendarische auto's, elk met een eigen chassisnummer en een unieke geschiedenis in de autosport, zullen het circuit van Spa-Francorchamps tot leven brengen tijdens vier circuitsessies van vrijdag tot zondag.

Uitzonderlijke tentoonstelling

Naast deze juwelen uit de autogeschiedenis, verwelkomt de tentoonstelling ook gerenommeerde piloten zoals Gérard Larrousse, David Piper, Jürgen Barth, Reinhold Joest, Mario Casoni en Philippe Siffert Jr. Deze iconische personages delen hun expertise en fascinerende anekdotes en dompelen de bezoekers onder in de fascinerende wereld van de Porsche 917.

Voor elk wat wils

Naast deze uitzonderlijke collectie zijn er tal van evenementen om bezoekers van alle leeftijden te vermaken: concerten, een tentoonstelling en parade van vintage scooters, dansers uit de jaren 40, 50 en 60, vintage make-upartiesten, efemere tatoeages, een minikermis, een photocall... Het exposantendorp, in het hart van de paddock in de buurt van Eau Rouge, zal ook een uitstalraam zijn voor kunstenaars, kleermakers, boekhandelaars en andere boetiekhouders om hun wonderen te delen met een publiek van liefhebbers. Tot binnenkort op het Circuit de Spa-Francorchamps van 17 tot 19 mei!

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in