BEHVA en TRAXIO, samenwerken voor professionals in historische voertuigen 

2w geleden

TRAXIO, de federatie van mobiliteitsprofessionals, en BEHVA, de Belgische Vereniging van Historische Voertuigen, zijn een partnerschap aangegaan met als doel een volledige ondersteuning te bieden aan professionals in historische voertuigen in België. Het partnerschap centraliseert de diensten en het advies voor professionals in de sector.

TRAXIO en BEHVA hebben een strategisch partnerschap gesloten om de ondersteuning van professionals in historische voertuigen in België te versterken. Als antwoord op de groeiende vraag van spelers in de sector om zich te verenigen in één federatie, hebben TRAXIO en BEHVA hun krachten gebundeld om uitgebreide, gespecialiseerde ondersteuning te bieden.

Ondersteuning op maat

Concreet wordt BEHVA het bevoorrechte aanspreekpunt voor de aangesloten professionals, dat de informatie en het advies van TRAXIO centraliseert en beantwoordt aan de specifieke behoeften van de historische automobielsector. Professionals krijgen zo toegang tot een compleet dienstenpakket dat aspecten omvat zoals het dagelijks beheer van hun bedrijf, vooruitgang op het gebied van regelgeving, administratieve procedures, technische informatie en nog veel meer.

Erfgoed promoten en bewaren

Door hun krachten te bundelen willen TRAXIO en BEHVA niet alleen professionals in de sector ondersteunen, maar ook het historisch erfgoed van België promoten en bewaren. BEHVA zal een actieve rol spelen in het verdedigen van de belangen van professionals en in het promoten van historische voertuigen als cultuurgoed en getuigen van de industriële geschiedenis van het land.

Deze alliantie markeert een belangrijke stap in de ontwikkeling van de historische automobielsector in België en biedt professionals meer ondersteuning en vereenvoudigde toegang tot de middelen en het advies die ze nodig hebben om hun bedrijf te runnen.

Tags: Insoliet
Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in