Volkswagen Passat Variant 2024: prijzen bekendgemaakt!

3mnd geleden | Stephane Monsin

Volkswagen lanceert de voorbestellingen voor de nieuwe Passat. De eerste prijzen zijn bekend, net als de voor België geselecteerd.e motoren.

We hebben hier al de belangrijkste kenmerken van de Passat van de negende generatie gepresenteerd. Maar nu is ook de prijslijst bekendgemaakt.

In de uitvoering Style, met de 150 pk sterke 1.5-benzinemotor (met DSG-automaat, net als de rest van het gamma), is de Passat verkrijgbaar vanaf 43.640 euro. Kies je voor de 2.0-dieselmotor met 150 pk, dan betaal je 47.015 euro. Aan het andere uiteinde van de catalogus staat de topuitvoering R-Line Business Premium, vanaf 51.045 euro voor benzine en 54.420 euro voor diesel. Tussen deze twee uitersten kunnen klanten kiezen voor de uitvoeringen Style Business, Elegance, Elegance Business Premium en R-Line.

Instapversie volgt later

Een instapversie van de Passat wordt op een later tijdstip verwacht, met een prijs die dichter bij de 40.000 euro ligt. Tot slot hebben we vernomen dat de 195 en 265 pk sterke 2.0 TSI-benzineversies niet in België zullen worden aangeboden. Plug-inhybride versies zullen vanaf maart 2024 te bestellen zijn.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in