Toyota kondigt de tweede generatie van zijn SUV C-HR aan

10mnd geleden | Stephane Monsin

Toyota heeft een eerste teaserafbeelding van de nieuwe C-HR onthuld, voorafgaand aan de officiële onthulling op 26 juni.

Toyota heeft de Corolla dan wel in het lagere C-SUV-segment gelanceerd, maar dat betekent niet het einde van zijn sportiever ogende telg. Sterker nog, de C-HR staat er binnenkort weer helemaal als nieuw. Het Japanse merk heeft een eerste foto vrijgegeven van de toekomstige C-HR. Hierop is de achtersteven te zien. Eerste vaststelling: dit nieuwe model lijkt de sportieve stijl en het lage silhouet van het huidige model te bevestigen. Aan de achterkant zal een lange lichtstrook de drie koplampen met elkaar verbinden. Als watermerk staat de naam van het model en het merk Toyota voluit geblokletterd. Deze afbeelding bevestigt ook dat hij heel dicht bij de concept C-HR Prologue blijft die afgelopen januari in Brussel werd onthuld.

Voor nog meer veelzijdigheid, wordt de C-HR waarschijnlijk groter en krachtiger, met een vermogen van ongeveer 200 pk. Hij wordt wellicht aangedreven door de krachtigste motor van de Corolla Cross, een hybride van de laatste generatie natuurlijk.

We moeten nog twee weken wachten om de nieuwe Toyota C-HR van alle kanten te bekijken...

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in