Toekomstige supercar van Alfa Romeo : indrukwekkend vermogen

9mnd geleden | Maxime Pasture

Via Twitter (omgedoopt tot 'X') heeft Alfa Romeo-baas Jean-Philippe Imparato wellicht een enorme hint laten vallen over het vermogen van de toekomstige Italiaanse supercar.

Op 30 augustus om 17.00 uur onthult Alfa Romeo wat naar verwachting zijn toekomstige supercar wordt. Om de aandacht te vestigen op het evenement heeft Alfa Romeo-baas Jean-Philippe Imparato een aftelling getweet: "792 uur en minder dan 6 weken om je emoties te prikkelen met Alfa Romeo". Geloof me, de getallen 792 en 6 zijn met zorg gekozen. "792" staat voor 792 pk en "6" voor de twinturbo-V6 die wordt gebruikt in de Maserati MC20. De toekomstige supercar van Alfa Romeo zal naar verwachting ook de naam '6C' dragen.

7️⃣9️⃣2️⃣ hours and less than 6️⃣ weeks left to ignite your spirit with @Alfa_Romeo. Witness history unfold on August 30th as ©ourage and passion ©onverge to give birth to a visionary ©reation 😉
Save the date! pic.twitter.com/JLvmA4caWc

— Jean-Philippe Imparato (@JPImparato) July 28, 2023

Hybride?

Deze sportwagen zou de twinturbo-V6 centraal achterin moeten dragen, met een elektromotor die de voorwielen aandrijft om het totale vermogen op 792 pk te brengen.

De bevestiging, of in ieder geval meer details, krijgen we alvast op 30 augustus.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in