Opel presenteert de tweede generatie van zijn Grandland

1w geleden

Opel zet zijn volgende stap na de Frontera zet en presenteert zijn vlaggenschip: de Grandland. Net als alle nieuwe modellen van Stellantis heeft de SUV nu een 100% elektrische versie.

De grote nieuwigheid van deze versie is de omschakeling naar elektrische aandrijving. De versie met de grootste uithouding, uitgerust met de 98kWh-batterij, heeft een actieradius van 700 kilometer. De Grandland 2024 zal ook verkrijgbaar zijn als plug-inhybride en als mildehybride op 48 volt, waardoor er een compleet aanbod ontstaat. De nieuwe Grandland onderscheidt zich in het bijzonder door de introductie van het verlichte Blitz-logo in het midden van het radiatorrooster. Bovendien zijn de Intelli-Lux Pixel Matrix HD-koplampen uitgerust met meer dan 50.000 LED's voor optimale zichtbaarheid 's nachts.

Comfort en connectiviteit

Met een klassiek stuurwiel en een ergonomische middenconsole biedt de SUV een modern interieur, aangevuld met een aanraakscherm in portretmodus van 16 duim en een head-updisplay. De binnenruimte is aanzienlijk vergroot dankzij gegroeide afmetingen die de passagiers meer comfort bieden. Exacte details over prijzen en technische specificaties maakt Opel later bekend.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in