Nieuwe Kia Sportage kondigt zich (nu al!) aan

2j geleden | Nicolas Morlet

Terwijl het huidige model nog maar 5 jaar oud is, wordt de Kia Sportage al zeer binnenkort vervangen. Het merk heeft zopas de eerste schetsen onthuld, en net als de nieuwste producten van het huis, ziet de stijl er best aantrekkelijk uit.

 

De Kia Sportage is een echte bestseller van het Kia-gamma. Zijn enorme succes dankt hij aan zijn stijl, die altijd herkenbaar is en een echt verkoopargument is geworden sinds de derde generatie uit 2010. De vijfde generatie, verwacht voor dit jaar, zal geen uitzondering zijn op die tendens.

 

 

Uit de weinige beelden die de fabrikant heeft vrijgegeven, kunnen we een stijl opmaken die geïnspireerd is op de elektrische cross-over EV6. Met strakke lijnen en, niet te vergeten, een Stinger-achtige look voor de achterlichten.

Ook het interieur is modern, met een groot gebogen panoramisch scherm waarop de boordtellers en de multimedia zijn ondergebracht. Voor duidelijkere foto's en technische details moet u nog even geduld hebben: de officiële presentatie is gepland voor juli.

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in