Maserati MCXtrema: Maserati's racebeest

1mnd geleden

Maserati presenteert de MCXtrema. Een beestachtige versie van de MC20, exclusief gemaakt voor het circuit. Een monster met meer dan 700 pk, klaar om te brullen nu de eerste leveringen op til staan.

Onder de motorkap van de Maserati MCXtrema ligt een 3 liter-V6-motor met dubbele turbo die 730 pk levert. Deze is logischerwijs gebaseerd op de Nettuno V6 die de MC20 aandrijft. Dit racebeest, geproduceerd op slechts 62 exemplaren en niet gehomologeerd voor de openbare weg, belichaamt het dna van Maserati en biedt buitengewone prestaties en een gedurfd design. MCXtrema-klanten kregen verder de mogelijkheid om deel te nemen aan het personalisatieprogramma MCXlusiva. Dit betrekt eigenaars bij elke fase van het bouwproces van de auto. Zo is elke MCXtrema uniek.

Ongekende race-ervaring

Naast het ontvangen van hun MCXtrema halen klanten ook hun voordeel uit de exclusieve MCXperience. Dit omvat evenementen op het circuit, toegang tot professionele instructeurs en een MCXtrema-kit om het beest te temmen en ervan te genieten. Maserati wil elke MCXtrema-eigenaar een onvergetelijke race-ervaring bezorgen.

De Maserati MCXtrema vertegenwoordigt het hoogtepunt van geavanceerde techniek en innovatie en belichaamt ten volle de geest van het merk met de drietand. Met zijn mix van rauwe prestaties en verfijnd design is hij klaar om de wereldwijde circuits te veroveren.

Sacha Benazzi

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in