Ford Puma Vivid Ruby Edition 2023: niet voor grijze muizen

7mnd geleden

Omdat er veel te veel redenen zijn om het leven in grijs te zien, heeft Ford een speciale editie ontwikkeld van een model dat alles in zich heeft om het straatbeeld op te fleuren. Maak kennis met de Puma Vivid Ruby Edition.

Elk jaar wordt steevast dezelfde statistiek gepubliceerd: de meest voorkomende kleur op de Europese automarkt is grijs. Laten we het kind niet met het badwater weggooien: het valt niet te ontkennen dat een goed ontworpen grijze lak een auto een vleugje tijdloze klasse geeft, zelfs een zekere allure van status. Maar is dit nog steeds het geval als 'alle' auto's grijs zijn? En vooral, is het geen schande om een auto in het grijs te hullen waarvan de ontwerpers wilden dat hij vol pep, dynamiek en sportiviteit zit? Soms is er iets beter dan grijs, en dat is waarschijnlijk wat de designers van Ford in gedachten hadden toen ze dit bedachten.

Beautiful Berry

De naam 'Puma Vivid Ruby Edition' zegt het al. We hebben het over een model met een bewezen staat van dienst, vol levendigheid en in een helder rood. De naam van dit schitterende rood is een lijn op zich: Beautiful Berry, de mooie bes. Het heeft een air van zoet fruit waar je graag in wilt bijten. Kijk maar de beelden, om een tint te ontdekken die de gave heeft om het licht te vangen en de atletische rondingen van de Ford Puma te accentueren zoals geen grijstint dat zou kunnen.

Ford Puma Vivid Ruby : niets aan toe te voegen

Het spreekt voor zich dat een 'Special Edition' meer is dan het lakwerk zelf. Daarom wordt de Ford Puma Vivid Ruby geleverd met een absoluut uitgebreide uitrusting, waaraan niets moet worden toegevoegd. Zwarte lichtmetalen 18-duimsvelgen, achterspoiler, buitenspiegels en dak in de afwerking Agate Black, sleutelvrije toegang en gemotoriseerde achterklep, B&O-audiosysteem, SYNC3-multimediasysteem met spraakbediening en radio met DAB+, halfautomatische parkeerhulp met sensoren voor en achter, dodehoekbewaking, cruisecontrol met afstandsregeling (en een Stop&Go-functie op de automatische versnellingsbak), verwarmde voorstoelen en stuurwiel, enzovoort.

De Ford Puma Vivid Ruby Edition is verkrijgbaar met 125 en 155 pk-versies van de 1.0i EcoBoost mHEV-motor, die beide kunnen worden gecombineerd met een keuze uit een handgeschakelde zesversnellingsbak of een zeventrapsautomaat met dubbele koppeling.

Vanafprijs: € 35.150 euro.

Klik hier voor meer informatie.

(partner content)

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in