Alfa Romeo Tonale Edizione Bambini: voor kinderen

2mnd geleden | Laurent Zilli

Alfa Romeo heeft voor de Tonale SUV een reeks accessoires ontwikkeld die het leven van jonge ouders op de weg moeten vergemakkelijken. Want je kunt én van je kinderen houden én de stijl van je auto behouden.

Elke ouder weet dat autorijden met kinderen een zekere mate van organisatie en een groot aantal speciale accessoires vereist. Bij Alfa Romeo hebben ze gemerkt dat deze accessoires vaak een weinig elegant zijn. En als je een merk bent waarvan stijl in het dna zit, dan kun je niet zomaar achteroverleunen en toekijken. Het resultaat is de Tonale Edizione Bambini (moeten we vertalen?), met alles wat je nodig hebt, in een stijlvolle uitvoering.

Hoedenplank wordt luierplank

Allereerst is er een "schort" om achter de voorstoelen te hangen. Gemaakt van mooi kunstleer, biedt het plaats aan een waterfles, snackdoos, potloden en koptelefoon. Maar bovenal heeft het een afneembaar en wasbaar oppervlak, want we weten dat kinderen graag hun vieze schoenen over de rug van papa en mama wrijven. We gaan voorbij aan de opbergvakken waarmee je alles netjes in het passagierscompartiment en in de kofferbak kunt opbergen (inclusief de elektrische borstel om schoenen te kuisen) en richten ons op de hoedenplank achterin. Die is mooi gestoffeerd en bevat een lade die dienst doet als luiertafel. Met een Alfa-logo, voor een vleugje klasse. Het slechte nieuws? De Tonale Edizione Baby is een uniek model, gemaakt in Engeland op initiatief van Huggies, een Brits luiermerk. Maar Alfa kijkt nu al uit naar de reacties van het publiek, zodat het bepaalde ideeën kan ontwikkelen als er vraag naar is.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in