Het meest gezochte merk is…

2j geleden

Volgens een studie van de website For-Sale.co.uk, gespecialiseerd in zoekertjes voor tweedehandsauto's, zijn Tesla's de populairste occasies op het internet. De Belg geeft de voorkeur aan Mercedes.

Voor het vastleggen van deze rangschikking werd gebruikgemaakt van Google Search Data. Het resultaat is dat Tesla in niet minder dan 15 landen over de hele wereld het meest gezochte automerk op de tweedehandsmarkt is, waaronder de Verenigde Staten, zijn geboorteland, maar ook Canada, Brazilië, Mexico, en dichter bij huis, Zwitserland, Noorwegen en Portugal. Dit bewijst nog maar eens de gewilde reputatie van het jonge merk, dat, zoals de studie opmerkt, erg jeugdig is met minder aanbod op de tweedehandsmarkt dan gemiddeld.

De Amerikaanse fabrikant ligt voor op BMW, dat het populairst is in 14 landen (waaronder Duitsland, Frankrijk, Italië en Engeland), en Honda en Toyota, die elk nummer één zijn bij zoekopdrachten in 7 landen, hoofdzakelijk in Zuid-Oost-Azië, Oceanië en Afrika. In België, net als in Denemarken, Rusland en Turkije, is Mercedes-Benz de populairste auto.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in