VAN DE REDACTIE - 30 jaar. En zes.

1mnd geleden

Zoals je verderop in dit nummer zal zien, hebben we een feestje gebouwd.

Tijdens de Automotive eMotion Summit van Febiac, in de Sky Hall van de luchthaven in Zaventem, vierde AUTO TRENDS zijn dertigste verjaardag in het bijzijn van een zaal vol stakeholders uit de autowereld, en uiteraard ook iedereen die bij dit magazine betrokken is. Een verjaardag die we eveneens vieren met dit speciale nummer, want verderop in de magazine vind je tal van reportages en analyses over de evolutie van de auto in de voorbije drie decennia.

Als ik zeg dat AUTO TRENDS dertig jaar jong is, dan heb ik het uiteraard over de Franstalige versie. Deze Nederlandstalige versie is immers iets jonger, want werd zes jaar geleden opgestart. Zes is minder dan dertig, maar was ook een reden om te vieren. Niet in het minst omdat onze Vlaamse versie groot succes oogst. Zo noteerden we in 2023 opnieuw een lezersgroei van niet minder dan 18 procent. En ondertussen komen er ook iedere dag honderden unieke bezoekers bij op onze site (autotrends.be).

In het Vlaamse medialandschap, waarin zowat alle kranten en tijdschriften hun verkoop zien afkalven, is dat een gigantische prestatie. Die we niet alleen danken aan een uitstekend team dat zich iedere maand opnieuw hard inzet om een topmagazine af te leveren, met rijtests en reportages, maar ook columns en bijlagen die andere aspecten van de autowereld belichten, zoals Fleet&Leasing in dit nummer. Het is ook en vooral dankzij jou, beste lezer, dat we erop vooruit gaan. Ik wil je daar oprecht voor bedanken en wens je veel leesplezier met dit jubileumnummer.

Joost Bolle

Hoofdredacteur

Jurylid Car of the Year

joost.bolle@telenet.be

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in