Nog verleidelijker: Alfa Giulia en Stelvio

1j geleden | Frédéric De Backer

Voor het modeljaar 2023 krijgen de sedan Giulia en de SUV Stelvio een make-over en zijn ze verkrijgbaar in een speciale Competizione-serie.

De nieuwe Giulia en Stelvio zijn vanaf februari leverbaar en hebben een opgefrist uiterlijk. De voorkant is de belangrijkste verandering, met een grille die Alfa Romeo's beroemde 'Trilobo'-grille op een eigentijdse manier herinterpreteert. De koplampen zijn ook nieuw. Ze zijn rechtstreeks geïnspireerd op die van de Tonale en herinneren ook aan de emblematische SZ Zagato en de concept car Proteo. De belangrijkste evolutie in het interieur is het dashboard met zijn 'telescopische' design. Er zijn drie configuratiemodi: Evolved, Relax en Heritage.

Naast de uitvoeringen Super, Sprint, Ti en Veloce volgt er voor de Giulia en Stelvio een speciale Competizione-serie, gebaseerd op de Veloce-uitvoering en leverbaar met alle motoren. Het exterieur krijgt aluminium 21-duimsvelgen en de exclusieve  matte kleur Moon Light. Het interieur is voorzien van een Harman/Kardon-audiosysteem en lederen bekleding met rode stiksels.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in