Lamborghini Huracan Sterrato All-Terrain Edition: de exclusiviteit van offroadrijden

1w geleden

De speciale modellen van de Sterrato zijn geïnspireerd op vier omgevingen waarin de supercar zich kan wagen. Deze gelimiteerde edities heten Neve, Sabbia, Bosco en Terra.

Alsof de 'simpele' Lamborghini Huracan Sterrato nog niet genoeg was, heeft het Italiaanse merk zojuist een blik limited editions geopend met de naam 'All Terrain'. Deze creaties zijn het werk van het personalisatieprogramma Ad Personam en de totale productie zal slechts twaalf stuks bedragen, elk met een van de vier designthema's. De auto's werden gepresenteerd op de Milan Design Week en zijn geïnspireerd op de vier terreinen waarvoor Sterrato is ontworpen: sneeuw, zand, ruwe wegen en dorre woestijnen.

Uitverkocht

Het ontwerp van elke versie is geïnspireerd op de respectievelijke omgeving. De versie Neve (sneeuw) heeft bijvoorbeeld koele tinten in zijn matte camouflagelak. De Sabbia (zand) heeft neutrale tinten van de hete woestijn, de Bosco (hout) heeft de kleuren van bomen en bossen, terwijl de Terra (aarde) de voorkeur geeft aan de warme kleuren van dorre landschappen. Lamborghini heeft deze All Terrain-edities ook voorzien van dakrails, dwarsdragers en bijpassende matzwarte gesmede 19-duimsvelgen. Onnodig te zeggen dat alle twaalf exemplaren van deze uitzonderlijke auto's al kopers hebben gevonden, voor een niet nader genoemde prijs.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in