Trainingspak voor de Skoda Enyaq!

3j geleden

Skoda's elektrische SUV krijgt een Sportline-versie die hem een dynamische en sportieve look geeft. De wijzigingen zijn echter niet alleen esthetisch: ook het chassis is gewijzigd.

De Skoda Enyaq Sportline ligt vooraan 15 millimeter lager en achteraan 10 millimeter in vergelijking met een "normale" versie. Het atletischer plaatje wordt opgeleukt door 20- en 21-duimsvelgen. Het instapmodel van de Skoda Enyaq Sportline is een 60. Die krijgt een motor van 190 pk en 310 Nm en een 62 kWh batterij, goed voor een actieradius van meer dan 400 kilometer.

 

Daarboven staat de 80-variant. Die heeft 204 pk en 310 Nm, terwijl de 82 kWh-batterij goed is voor 520 kilometer. Er is ook nog een 80x. Die doet een beroep op een tweede motor (voor vierwielaandrijving) en ontwikkelt een gecombineerd vermogen van 265 pk en 465 Nm. De actieradius bedraagt dan 500 kilometer.

 

De Sportline onderscheidt zich door een matzwarte carrosserie en specifieke badges. Het interieur krijgt ook een "sportieve" behandeling met een sportstuur en een zwarte bekleding en dakhemel.

Tags: Skoda

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in