Rij een Pagani wanneer je maar wil!

1mnd geleden

Elke dag in een Pagani rijden is meer dan een luxe. Met een van de modellen van de geniale Horacio Pagani over het circuit scheuren is waaghalzerij! Daarom heeft Racing Unleashed de dromen van veel mensen waargemaakt en een gebouwd die is geïnspireerd op de Huayra R.

Met zijn carrosserie van koolstofvezel, kleuren die lijken op die van de grote modellen en aandacht voor detail, dompelt de simulator je onder in de cockpit van een Pagani Huayra R. De simulator Huayra R is een technologisch hoogstandje dat de opwinding van het rijden in een Pagani-hypercar tot leven brengt. Met ongekende precisie en aandacht voor detail wordt elk aspect van de echte auto nagebootst.

Meer dan exclusief

De simulator was in eerste instantie exclusief verkrijgbaar voor eigenaren van een Huayra R, maar is nu via Pagani-dealers beschikbaar voor liefhebbers over de hele wereld. Hoewel de prijs nog niet bekend is, houdt de simulator in dat de 2 miljoen euro en het jarenlange wachten om een Huayra R te kopen achterwege blijven. Intussen is de pedaaleenheid te koop voor het bescheiden bedrag van 1.000 euro.

Sacha Benazzi

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in