Te koop: de Ferrari van Trump

3j geleden

Naast macht en golf is de toekomstige ex-president van de Verenigde Staten ook een liefhebber van mooie auto's. Dat mag blijken uit deze Ferrari F430 die je nu kan kopen.

De garage van Donald Trump is altijd goed gevuld geweest: naast een Lamborghini Diablo, een Mercedes SLR McLaren en een Rolls-Royce Silver Cloud, was de zakenman die president werd, eigenaar van een Ferrari F430. Die kocht hij nieuw in 2007. De Ferrari wordt nu aangeboden op een veiling door Mecum Auctions. Op de originele papieren staat nog steeds de naam van Trump, op het adres van de Trump Tower in New York.

De F430 is uitgerust met de gerobotiseerde F1-versnellingsbak. Hij is in perfecte staat en heeft slechts 11.120 kilometer op de teller. De illustere eerste eigenaar heeft hem slechts tot 2011 bewaard en daarna verkocht aan een verzamelaar die de auto nu te koop aanbiedt.

De investering heeft geloond. Destijds kocht de collectioneur deze Ferrari voor 270.000 dollar, terwijl hij nu geschat wordt op een waarde tussen 400.000 en 500.000 dollar ligt (328.560-410.657 euro). De verkoop wordt deze week in Kissimmee gehouden.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in