Op 24-jarige leeftijd vernielt hij een Ferrari ter waarde van enkele miljoenen euro's waarmee hij naar een tentoonstelling zou rijden.

2w geleden

Je baas bellen om uit te leggen dat je per ongeluk een bedrijfsmiddel hebt vernield is nooit gemakkelijk. Stel je dan eens voor dat het goed in kwestie een Ferrari is met een waarde van 3 miljoen euro! Het overkwam een 24-jarige Duitse werknemer tijdens een ongeluk.

De jongeman in kwestie werkt (werkte?) bij Mechatronik, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de renovatie en verkoop van bijzondere oldtimers. Zijn baas bood hem de kans om in een rode Ferrari F40 uit 1990 te rijden op een plaatselijke autoshow, waar de auto voor 3 miljoen euro zou worden verkocht.

Ondanks de korte afstand tussen de werkplaatsen van Mechatronik en de Motorworld Motorshow, slechts 15 kilometer, kwam het avontuur abrupt tot een einde. De bestuurder verloor de controle over het voertuig in een tunnel en raakte de muur aan de rechterkant. Het blijft onduidelijk of het om een rijfout of een technisch mankement ging. Of wou de jonge bestuurder gebruikmaken van de tunnelresonantie om te genieten van de vocalen van de 478 pk sterke twin-turbo V8? Voolopig blijft het een mysterie.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in