Met deze wedstrijd kan je een nacht doorbrengen omringd door Ferrari Formule 1-auto's

1w geleden

Ferrari en Airbnb organiseren een wedstrijd om de nacht door te brengen in het Prancing Horse Museum in Maranello tijdens het Imola Grand Prix weekend.

Dit kan je enige kans zijn om wakker te worden omringd door Ferrari F1-auto's zonder dat je jezelf moet knijpen om er zeker van te zijn dat je niet droomt. Ferrari opent de deuren van haar museum voor één nacht. Een bed, gemaakt van hetzelfde leer als de stoelen in Ferrari's klassieke racewagens, is opgesteld te midden van Formule 1-auto's van alle generaties. De winnaar of winnaars worden verwelkomd door voormalig Ferrari-piloot Marc Gené.

Eén nacht en nog veel meer

Het verblijf vindt plaats tijdens de grand prix van Imola. Bovendien krijgen de winnaar(s) viptoegang tot het grand-prixweekend, met exclusieve toegang tot de paddock. Er is ook een diner gepland in Cavallino, het restaurant dat door Enzo Ferrari is opgericht. In het pakket inbegrepen zit ook een privébezoek aan het Ferrari-museum. Als klap op de vuurpijl krijg je nog een rondje over het circuit van Fiorano als passagier in een Ferrari 296 GTB bestuurd door Marc Gené.

Wat zijn de voorwaarden om deze wedstrijd te winnen? Het enige wat je hoeft te doen is je registreren op Airbnb en jouw motivatie tonen! Veel succes!

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in