Nieuwe Nissan Qashqai blijft plagen, maar hij komt!

3j geleden | Nicolas Morlet

Na maanden van plaagplaatjes en micro-macrobeelden weten we nu officieel wanneer de gloednieuwe Nissan Qashqai komt. De aankondiging volgt samen met nog een prikkelende snapshot van een exterieurdetail. De Japanners kunnen het niet laten ons aan het lijntje te houden.

Alsof ze de info met een pipet toedienen, houdt Nissan ons al een kwartaal lang in spanning over zijn nieuwe Qashqai. Natuurlijk, het model is van het grootste belang voor het merk. Vooral in Europa. De automobielproducent gaf er daarom de voorkeur aan om zelf het voortouw te nemen. Zo kunnen klanten zich al verheugen op de komst van een nieuwe generatie in plaats van hun heil te zoeken bij jongere concurrentie.

 

Hun geduld wordt binnenkort beloond. Op 18 februari om 11.00 uur wordt de derde generatie van de Qashqai onthuld. De aankondiging gaat vergezeld van een teaserbeeld - het zoveelste - dat voor het eerst het scherp gebogen koplampontwerp toont. De inspiratie lijkt van de 370Z te komen. Nog enkele dagen nagelbijten en het doek valt definitief.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in