Mustang wenst Shelby gelukkige verjaardag

3j geleden

Om de 98ste verjaardag van zijn stichter te vieren, heeft Shelby American zopas een Speedster-versie van de Mustang voorgesteld. Slechts 98 gelukkigen kunnen er eentje op hun oprit parkeren.

 

Shelby American is vooral bekend om zijn Cobra. Maar de tuner brengt ook "pittige" Ford Mustangs op de markt. Om de 98ste geboortedag van zijn stichter, Carroll Shelby, te vieren, stelt het merk de Mustang Super Snake Speedster voor, gebaseerd op de cabriolet.

 

De speciale editie onderscheidt zich door een dubbel gebogen afdekking over de achterbank, iets wat we nog niet eerder zagen bij dit legendarische Amerikaanse model. De Super Snake Speedster, goed voor slechts 98 exemplaren voorbehouden aan de Amerikaanse markt, krijgt meer pep voor zijn motor. Zijn supercharged 5,0-liter-V8 braakt 825 pk uit!

 

Deze dragster is verkrijgbaar met handgeschakelde of automatische versnellingsbak en kan worden uitgerust met een wijdere bodykit voor nog meer cowboyvertoon. Deze Speedster is een echt collector's item dat je niet op elke straathoek tegenkomt!

 

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in