McLaren krijgt een nieuwe Belgische showroom in Waterloo

3mnd geleden | Nicolas Morlet

Na de overname van de Belgische importactiviteiten van McLaren in 2021, brengt de Louyet Group het prestigieuze Britse merk onder in een nieuwe showroom.

De nieuwe showroom, geopend in 2011 en overgenomen door de Louyet Groep in 2021, werd op 18 januari ingehuldigd aan de Brusselsesteenweg in Waterloo. De locatie is volledig opnieuw ontworpen en gemoderniseerd om de nieuwe identiteit van het merk McLaren te weerspiegelen en brengt nu de verkoop en dienst na verkoop voor McLaren-klanten in de hele Benelux samen op één centrale locatie.

"McLaren Brussels is een belangrijk verkooppunt als de enige McLaren-dealer in België en Luxemburg. Klanten en prospects zullen profiteren van een uitzonderlijke eersteklas klantenservice en deze vernieuwde locatie versterkt het retailnetwerk in Europa," legt Steve Robson uit, Western European Market Manager voor McLaren.

Ter plaatse kunnen klanten en bezoekers het hele gamma bewonderen, inclusief de nieuwste 750S en Artura. Maar ze kunnen ook nog meer exclusieve modellen uit de Ultimate Series-catalogus bewonderen: P1, Senna en Elva. Er was zelfs een exemplaar van de Solus GT te zien tijdens de opening. Deze eenzitter, oorspronkelijk ontwikkeld voor de videogame Gran Turismo Sport, stapte van de virtuele wereld over naar de realiteit van de productie, zij het voor wereldwijd slechts 25 klanten.

"We zijn verheugd McLaren Automotive te steunen op dit belangrijke moment voor onze groep. McLaren Brussels heeft de kaap van tien jaar overschreden, dus was het tijd voor een nieuwe showroom. We zijn enthousiast en ervan overtuigd dat we aan de behoeften van onze klanten zullen kunnen voldoen met een nieuw aanbod", aldus Laurent Louyet, Managing Director van de Louyet Group.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in