MG4 2023: de auto voor het volk uit het elektrische tijdperk

7mnd geleden

Met de MG4 biedt MG eindelijk een volwaardig elektrisch alternatief voor compacte modellen met verbrandingsmotor: het is een ruime, goed uitgeruste auto met voldoende actieradius voor familiaal gebruik. En dat voor een geweldige prijs!

Met de campagne "It's a match" herhaalt MG zijn streven om een auto aan te bieden voor elk gebruik en elke behoefte. Met de 4 wil MG iedereen toegang verlenen tot een echt veelzijdige elektrische auto. Zijn tarief begint aan 32.385 euro, of 345 euro per maand. Een prijs waarmee hij kan concurreren met gelijkwaardige auto's met verbrandingsmotor uit het C-segment.

Voor deze prijs biedt de Chinees-Britse auto waar voor zijn geld. Hij kan bogen op een mooi ontworpen, agressieve uitstraling, vooral in de uitvoering Luxury, met zijn LED-signatuur in de bumper en zijn originele achterspoiler boven de achterruit. Dankzij een lengte van 4,29 meter biedt de MG4 ook veel ruimte voor zijn inzittenden, met een royaal koffervolume van 363 liter.

Veel standaarduitrusting

Vanaf de aankleding Standard is al veel uitrusting inbegrepen, waaronder LED-koplampen, automatische klimaatregeling, multimedia die compatibel is met Apple CarPlay en Android Auto en verwarmde buitenspiegels. De uitvoering Luxury doet zijn naam alle eer aan, met een geconnecteerd navigatiesysteem met verkeersinformatie, internettoegang, verwarmde voorstoelen en verwarmd stuurwiel, enzovoort. Alle versies van de MG4 bieden ook een volledige reeks rijhulpsystemen, voor een maximale veiligheid onderweg.

450 km actieradius

MG biedt keuze uit twee vermogensniveaus: 125 kW (170 pk) in de uitvoering Standard en 150 kW (204 pk) in de uitvoeringen Comfort en Luxury. De eerste krijgt een batterij van 51 kWh voor een actieradius tot 350 kilometer. De andere modellen gebruiken een ruimere batterij van 64 kWh, goed voor een rijbereik van 450 kilometer tussen twee oplaadbeurten. Afhankelijk van de gekozen versie bedraagt het oplaadvermogen bij een openbaar oplaadpunt 117 kW of 135 kW, waarmee de auto in 35 minuten van 10 tot 80% kan worden opgeladen.

Later dit jaar introduceert MG nog twee nieuwe versies van zijn compacte middenklasser: één met een nog grotere batterij, waardoor het rijbereik groeit tot 520 kilometer. De andere zal nog krachtiger zijn en 435 pk ontwikkelen. Dat maakt er een onvervalste sportwagen van!

De prijs van de MG4 begint aan 32.385 euro voor de Standard, 35.785 euro voor de Comfort en 37.785 euro voor de Luxury, met een volledige garantie van zeven jaar en een snelle levering altijd inbegrepen.

(partner content)

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in