MG ZS ICE 2023: mobiliteit voor iedereen

7mnd geleden

In lijn met de campagne "It's a match" biedt MG nu een nog betaalbaardere ZS aan, zodat er echt een MG is op maat van iedereen en dus voor allen!

Uitsluitend gelanceerd als elektrische versie in 2020 - en al erg competitief -, breidt de MG ZS zijn gamma uit met twee benzinemotoren: een kleine 1 liter-driecilinder met turbo van 111 pk en een 1.5-viercilinder van 106 pk. Deze motoren zorgen voor een nog aanlokkelijker startprijs, want de 1.5 VTi-Tech is er al vanaf 19.285 euro in de uitvoering Comfort. En op dit eigenste moment biedt de constructeur een voordelige financiering vanaf 199 euro per maand!

100% gezinsauto

Voor deze bijzonder scherpe prijs biedt de MG ZS alles wat je van een gezinsauto mag verwachten, en zelfs meer. Te beginnen met een royale bagageruimte van 448 liter, die je kan uitbreiden tot 1.375 liter door de achterbank in een 60-40-verhouding neer te klappen, een multimediasysteem dat wordt bediend door een aanraaktablet van 10,1 duim, compatibel met Android Auto en Apple CarPlay, en parkeersensoren achteraan.

En voor wie nog meer wil, is er de uitvoering Luxury die nog uitgebreider is voor slechts 2.000 euro meer. Deze uitrusting omvat onder andere navigatie, een 360 gradencamera, digitale meters, automatische koplampen en verwarmde voorstoelen.

De 1.0T-motor, alleen verkrijgbaar op dit uitrustingsniveau met handgeschakelde of automatische versnellingsbak, voegt een iets hoger premiumgevoel toe, met sleutelvrije toegang en startprocedure, en een panoramisch schuifdak. En dat alles voor 22.785 euro.

Voor die prijs kan MG er echt prat op gaan mobiliteit voor iedereen aan te bieden. Bovendien belooft het merk zeven jaar garantie en pechverhelping, en een snelle levering van de auto's!

(partner content)

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in