MG EHS 2024: het juiste alternatief, zonder toegevingen

7mnd geleden

De EHS is MG's SUV voor het hele gezin. Dit model sluit perfect bij de tijdsgeest aan, met zijn oplaadbare hybride aandrijflijn die elektrisch rijden toegankelijk maakt voor iedereen, zonder enige beperking.

Met een lengte van 4,57 meter biedt de MG EHS royaal veel ruimte. Voor de passagiers uiteraard, en dan vooral achterin, waar kinderen en grote volwassenen het niet smalletjes hebben. Dankzij de bagageruimte van 448 liter kun je met een gerust hart je vakantie plannen, vooral omdat de in twee delen kantelbare achterbank (60-40) 1.737 liter vrijmaakt voor het laden van zelfs de meest omvangrijke spullen.

Zeer complete uitrusting

Verkrijgbaar in twee aankledingen biedt de EHS een erg uitgebreide uitrusting, waaronder regensensoren, adaptieve cruisecontrol, automatisch schakelen tussen grootlicht en dimlicht, rijstrookhulp, automatische airco en een multimediasysteem met Apple CarPlay en Android Auto. De uitrusting Luxury voegt daar een panoramisch schuifdak en LED-koplampen aan toe.

Fiscaal aantrekkelijk

Onder de motorkap van de EHS ligt een krachtige en efficiënte plug-inhybride motor. Hij combineert een benzinemotor van 1,5 liter met een elektromotor en levert een totaal gecombineerd vermogen van 258 pk wanneer z’n twee motoren samenwerken. De prestaties zijn dus interessant: de auto accelereert van 0 naar 100 km/u in slechts 6,9 seconden! Dankzij de batterij van 16,6 kWh kan hij 52 kilometer elektrisch rijden, waardoor het gemiddelde brandstofverbruik, volgens de WLTP-norm, daalt tot 1,8 liter per 100 kilometer, of 43 g/km CO2. Deze waarden verlenen hem aantrekkelijke belastingvoordelen voor professionele gebruikers, vooral op het gebied van fiscale aftrekbaarheid.

Als onderdeel van het streven om een voertuig aan te bieden dat geschikt is voor iedereen, in lijn met de campagne "It's a match", werpt de MG EHS zich op als een aantrekkelijke keuze voor zelfstandigen, vrije beroepen en bedrijfsvloten. Maar ook voor gezinnen die op zoek zijn naar een voertuig met een moderne, betaalbare aandrijflijn. In overeenstemming met de goede gewoontes van het merk zijn de prijzen scherp: vanaf 37.385 euro of 400 euro per maand, met zeven jaar garantie en pechverhelping. En op dit moment biedt MG zelfs een uitzonderlijke korting van 4.500 euro inclusief btw op stockmodellen, wat van de MG EHS een must-have maakt!

(partner content)

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in