Jeep Gladiator strijkt neer in Europa

3j geleden

Jeep doorbreekt met de Gladiator een stilte van 28 jaar in het segment van de pick-ups. Vanaf heden is dit model op basis van de Wrangler te bestellen in Europa. Weliswaar met enkel een diesel onder de motorkap.

In Europa zal de Jeep Gladiator in de uitrustingen Sport en Overland in de showroom staan. De introductie wordt daarbij tijdelijk opgeluisterd door een exclusieve Launch Edition. Alle versies zijn uitgerust met de nieuwe 3.0 MultiJet V6-diesel, die 264 pk en 600 Nm koppel ontwikkelt. Omdat het oog ook wat wil, is er keuze uit negen lakkleuren in combinatie met een zwarte of carrosseriekleurige softtop of hardtop. De instapper Sport rijdt op 17-duimswielen, terwijl de Overland en Launch Edition een maatje groter krijgen.

De Gladiator kan worden geconfigureerd in verschillende voorruit- en dakuitvoeringen: als driedelige hardtop, als soft top of zonder dak. Een gamma van 200 accessoires maakt het mogelijk om dit voertuig tot in de puntjes te personaliseren, wat de liefhebbers van het merk wellicht zal bekoren.

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in