Hyundai Kona hybride 2023: gemaakt voor de weg

7mnd geleden

Benzine, elektrisch en ook hybride: met de nieuwe Kona laat Hyundai geen enkele bestuurder in kou staan en maakt het iedereen naar zijn zin.

De tweede Kona bouwt daarom voort op het succes van zijn voorganger: een avontuurlijke look die prominente kenmerken en gesculpteerde vormen benadrukt. Hij is ook langer en breder, wat bijdraagt aan een homogener en eleganter silhouet.

n en al finesse

In het interieur draagt Hyundai zorg voor de passagiers door hen in een heldere en luchtige omgeving onder te dompelen die veel licht binnenlaat en comfort biedt voor iedereen. Achterin hebben de passagiers nu meer been- en hoofdruimte. Voorin genieten de bestuurder en bijrijder van geavanceerde apparatuur die slim is geïntegreerd in een modern dashboardontwerp. Het grote digitale paneel achter het stuurwiel getuigt van nog een andere troef: technologie, maar ook veiligheid.

Hyundai Kona HEV : veilig en zuinig

Hyundai is een belangrijke speler op het gebied van veiligheid, en deze nieuwe Kona hybride vormt daarop geen uitzondering. Hij beschikt over een actieve rijstrookassistent, adaptieve cruisecontrol, noodstopfunctie, blindehoekdetectie via camera en parkeren vanop afstand. En natuurlijk nog veel meer. Een comfortabele, serene omgeving om lange reizen in te plannen. Want dat is waar het bij deze hybrideversie om draait: een elektromotor combineren met het uithoudingsvermogen van een benzinemotor met een redelijk brandstofverbruik. Op deze manier uitgerust ontwikkelt de Hyundai Kona Hybrid 141 pk en verbruikt hij slechts 4,6 liter per 100 kilometer. Een goed argument om je oude dieselauto te vervangen!

Vanaf 32.249 euro incl. btw.

Klik hier voor meer informatie.

(partner content)

Het laatste autonieuws

Vidéo


Gelieve marketing cookies te aanvaarden om video's te bekijken

Open voorkeuren

Aanmelden nieuwsbrief

Vergeet je niet in te schrijven op de nieuwsbrief

Ik schrijf me in